Bedava Steam Oyun Veren Siteler




Her oyuncunun istediği şeydir aslında,beleş oyun almak :)

Bu mümkün fakat istediğiniz düzeyde ve kalitede oyunlar için biraz zor.Tabi ki bununda olur yanları var nasıl mı ?

2 TL ile 10 TL yada 15 TL fiyat aralığındaki oyunların ücretsiz bir şekilde key dağıtımlarını yapan siteler,forumlar bulunmakta.Dediğim gibi oyunlar çok iyi olmasada en azından kartlarını çıkartıp satarsınız yada kartları ile Steam hesabınıza level atlatabilirsiniz :)

Steam Hesabına Nasıl Level Atlatılır Öğrenmek İçin Tıklayınız
Steam'de Kart Nasıl Çıkarılır ? Taktikleri Nelerdir ? Öğrenmek İçin Tıklayınız

Sırasıyla bu siteleri ve onlardan nasıl ücretsiz oyunlar alabileceğimizi inceleyelim.


Reddit/Free Steam Games

Reddit dünyanın en büyük sosyal medya ağlarındandır.Her hangi bir ucu yoktur :) Herşey ile ilgili başlıklar vb. şeyler bulabilir ve arkadaş edinebilirsiniz.Neyse bu faslı geçelim :)

Reddit'teki Free Steam Games başlığında hergün yada haftada bi kaç gün ücretsiz Steam oyunları alabileceğiniz Anket ve siteler dağıtılır.



Üstteki resimdeki gibi konular vardır.Her konu başlığına tıkladığınızda sizi oyunun ücretsiz dağıtımını yapan siteye yönlendirir.Genelde anket veya üyelik sistemi ile çalışan sitelerdir.

IndieGala

Benim en sevdiğim ve güvenilir bulduğum sitedir :) Humblebundle gibi bir sitedir.Hergün yada haftada 4-5 gün olmak üzere değişik oyunların ücretsiz keylerini dağıtır.


Üstteki resimde göründüğü gibi anasayfanın orta kısımlarına doğru Claim Free Copy yazan bir buton göreceksiniz.Siteye üye olduktan sonra bu butona tıklayarak o anda Free olarak hangi oyunun key'ini veriyorlarsa Sitedeki My Account kısmında bulunan Library'de key'iniz aktarılacaktır.Library kısmına geldiğinizde Bundles Library'e tıklayın ve orda bulunan oyunların keylerini alın bu kadar :)


DLH.net

Bu site bildiğim kadarıyla bir Oyun Haber sitesi tarzında birşey.Fakat herkes bu siteyi Free Steam Games sitesi olarak biliyor :) Bundan 2 yıl önce ben bu siteden Ücretsiz bir şekilde Mafia 2 ve Civilization 5'i aldım :) Hemde o zamanlar 10 bin tane key falan dağıtıldı 3-4 tane birden alıp satmıştım :) Bu siteyi sık kullanılanlar yerine ekleyin arada kontrol edin.Aynı reddit'i olduğu gibi burayıda aktif bir şekilde takip edin.





Yeni Siteler buldukça bu yazıyı güncelleyeceğim :) Şimdiden iyi oyunlar :)

Yorumlar

  1. Steam ile ilgili sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oyun Oynayarak Para Kazandıran Siteler